AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 16:35
Højbjerg reagerer på Contes ikoniske pressemøde

Den danske landsholdsspiller har nu reageret på sin træners svada.


- Problemet er, at vi har vist, at vi ikke er et hold. Vi er 11 spillere. Jeg ser selviske spillere. Jeg ser spillere, der ikke vil hjælpe hinanden, og som ikke spiller med hjertet.

- De er vant til det her. At man ikke spiller for noget vigtigt. De har ikke lyst til at spille under pres. Tottenhams historie er sådan her. 20 år under den samme ejer, og de har aldrig vundet noget. Hvorfor?

- Jeg har forsøgt at skjule situationen indtil nu. Hvad kan vi egentlig kæmpe for i denne periode, når det er sådan en attitude og forpligtelse? Hvad? 7.-pladsen? 8.-pladsen?

Sådan lød det fra en tydeligt frustreret Tottenham-manager, Antonio Conte, efter weekendens 3-3-kamp mod Southampton, hvor man ellers var foran med 3-1.

Conte er fortsat at finde på posten som manager for Tottenham, og nu har en af klubbens spillere, danske Pierre-Emile Højbjerg, reageret på det ikoniske pressemøde, der er blevet gengivet over hele verden.

- Det er ikke rart at høre. Men dem, der kender mig, ved også godt, at jeg er 100 procent holdspiller. Og jeg ved også, at hvis jeg skal være god, så skal holdet være godt. Så mere kan jeg ikke rigtig sige til det jo, lyder det fra Højbjerg i et interview med TV 2 SPORT.

Højbjerg er i øjeblikket samlet med det danske landshold forud for EM-kvalifikationskampene mod Finland og Kasakhstan, der spilles i løbet af denne landskampspause.

LÆS OGSÅ: Tottenham viser interesse i dansk landsholdsspiller


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE