AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 11:20
Højbjerg har droppet sociale medier: Man bliver bedømt hele tiden

Pierre-Emile Højbjerg har droppet de sociale medier, fordi han ønsker at fokusere på de mennesker, han er omgivet af.


Nogle fodboldspillere nyder at have tusinder af følgere på Facebook, Instagram og Twitter, men sådan forholder det sig ikke for danske Pierre-Emile Højbjerg.

Efter mandagens kamp mellem Wolves og Manchester United blev Paul Pogba genstand for enorme mængder af racistiske kommentarer på de sociale medier ovenpå sit brændte straffespark, og United opfordrede efterfølgende Twitter til at ændre deres regler.

Højbjerg er ikke på sociale medier, men har hørt om de racistiske kommentarer andetsteds fra og tager skarp afstand fra dem.

- Jeg synes, at det er et absolut no-go. Det er forfærdeligt. Racisme er forfærdeligt. Man bør ikke blive bedømt ud fra sin hudfarve - det vigtigste er din personlighed, indleder han i et stort interview med Daily Echo og uddyber:

- Etnicitet, farve, race eller sprog er fuldstændig ligegyldigt for mig. Og det gælder i alle tilfælde - ikke bare i fodboldverden. Det vigtigste er personlighed og værdier.

Højbjerg har optrådt for Bayern München, er blevet trænet af Pep Guardiola og er nu anfører for en Premier League-klub, så han er uden tvivl en person, der bliver snakket om.

Men midtbanespilleren ønsker en for normalitet og har derfor droppet Facebook, Instagram, Twitter og andre lignende medier, selvom han også mener, at de kan bruges til at give noget tilbage til fansene.

- Jeg synes, at der er to dele af det. Der er fodbolddelen af det, som ikke er et normalt job, men jeg er lige så normal som alle andre. Vi har et job og en livsstil, hvor vi bliver bedømt på TV, på nettet, i aviserne og af folk i klubben hele tiden. Man er nødt til at forstå, at det vigtigste er, at folkene omkring dig elsker dig, og at du elsker folkene omkring dig. Det samme gælder fansene, som kommer og støtter mig og holdet.

- Derudover er der medarbejderen i Harrods, som ikke kan lide dig, fordi du tabte og lavede en fejl i weekenden. Det skal man leve med. Men på den anden side ved man også, at hvis du så scorer to mål, vil han sandsynligvis vaske dine støvler. Jeg siger det med respekt; sådan er showbiz.

- På den anden side er der også fandelen af de sociale medier, hvor du kan give noget tilbage til de fans, der støtter dig. At give noget tilbage til den kærlighed og støtte, som vi får. Jeg ville elske at sige tak og vise, at de er vigtige for mig.

24-årige Pierre-Emile Højbjerg har optrådt for Southampton siden 2016.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED