AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 17:45
Højbjerg efter skuffelse: Jeg synes, at vi er det bedre hold

Pierre-Emile Højbjerg gav blandt nerverne skylden for, at det ikke blev en dansk sejr mod Tunesien.


Åbningskampen for Danmarks vedkommende ved VM forblev uforløst mod Tunesien.

Præstationen var ikke noget at skrive hjem om, men alligevel mente Tottenham-profilen Pierre-Emile Højbjerg, at det danske landshold var bedre end den nordafrikanske modstander.

Han mente dog samtidig også, at nerverne hos de danske spillere kan have spillet ind i forhold til, at præstationen ikke var særlig god.

- Jeg synes, at vi er det bedre hold. Jeg synes, at vi langt hen af vejen prøver at kontrollere kampen og gøre de rigtige ting så højt som muligt oppe på banen, sagde Pierre-Emile Højbjerg til DR 1 efter kampen mod Tunesien.

- Det er klart, at når det er første kamp, og nerverne måske er lidt anderledes end lidt længere henne i turneringen, så har det måske også en indflydelse.

Inden på lørdag må de danske spillere hellere få bedre styr på nerverne, for der venter en helt anden modstander end Tunesien, når Frankrig er modstanderen.

Den kamp starter lørdag eftermiddag klokken 17.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE