AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2019 16:57
Hodgson om engelsk komet: Han har masser af tid til at spille på landsholdet

Roy Hodgson mener, at Aaron Wan-Bissakas tid på det engelske landshold nok skal komme.


Onsdag udtog Gareth Southgate den engelske landsholdstrup, og her var fundet plads til nogle unge lovende talenter, men Aaron Wan-Bissaka glimrede ved sit fravær fra truppen.

Den 21-årige højre back fra Crystal Palace har imponeret i Premier League gennem det seneste års tid, og der var blevet snakket om, hvorvidt han kunne komme i spil til landsholdstruppen.

I denne omgang måtte han dog se Trent Alexander-Arnold, Kieran Trippier og Kyle Walker blive udtaget til pladsen som højre back, men der er opbakning til Aaron Wan-Bissaka fra englænderens manager, Roy Hodgson.

- Han er blevet udtaget til det engelske U21-landshold, hvilket er en stor ære. Som 21-årig har han masser af tid endnu i forhold til at spille for England, fortalte Roy Hodgson på et pressemøde i dag ifølge Sky Sports.

Den engelske forsvarsspiller har i denne sæson spillet 30 kampe for Crystal Palace, hvor han blandt andet har bidraget med tre assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED