AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 11:16
Hodgson: Arsenal er langt fra at ramme Zaha-prisen

Arsenal vil have Wilfried Zaha, men der skal stadig den rette mængde penge til, før transferen bliver en realitet, understreger Roy Hodgson.


Wilfried Zaha vil til Arsenal, og Arsenal vil hellere end gerne opfylde dét ønske. Desværre skal der tre til en tango i dette tilfælde, og Roy Hodgson understreger, at The Gunners fortsat er langt fra at have budt stort nok på den ivorianske winger.

Flere pålidelige medier kunne tidligere på måneden fortælle, at Arsenal havde forsøgt sit held med et bud på £40 millioner. Der skød klubben dog sig selv i foden, da Crystal Palace følte, det var et tarveligt forsøg på at få Zaha til at begå oprør.

Det vides ikke, om Arsenal har forsøgt sig igen, men alle hidtidige bud er i hvert fald kilometer fra at opfylde The Eagles' krav.

- Jeg tror ikke, at Arsenal har lavet et bud, som overhovedet kommer tæt på vores værdiansættelse af Zaha, siger Hodgson til Sky Sports.

- Jeg er sikker på, at Zaha ved, det skal han sælges, så skal klubber også betale markedsprisen for ham. Inden en klub gør det, er der ikke så meget at diskutere.

Crystal Palace har allerede solgt Aaron Wan-Bissaka til Manchester United for knap £50 millioner tidligere på sommeren, så Londonklubben er ikke presset finansielt til at sælge Zaha.

Måske derfor skriver adskillige medier nu, at Arsenal er begyndt at se sig om efter alternativer til Zaha. Gremio-angriberen Everton Soares skulle være en mulighed, da han med en pris på £36 millioner er markant billigere end ivorianeren, som Palace forlanger op mod £80 millioner for.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED