AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2022 09:46
Hjulmand om værtsskaber: "Derfor bliver jeg bekymret"

Kasper Hjulmand har givet et interview omkring Qatar og tildeling af værtsskaber til de store begivenheder.


Om to måneder er VM i Qatar blevet sparket i gang, hvor Danmark er kvalificeret og er havnet i gruppe med Frankrig, Australien og Tunesien.

Frem mod slutrunden har TV 2 lavet et interview med Kasper Hjulmand, hvor værtsskabet til Qatar er på dagsorden.

Her mener den danske landstræner, at man skal filtrere fundamentale ting, når der skal uddeles værtsskaber til disse store begivenheder.

- Menneskerettigheder er ikke politik. Det er noget meget mere fundamentalt, som man allerede skrev under på i 1948, som handler om noget meget mere grundlæggende. De 17 verdensmål er ikke politik, siger Kasper Hjulmand til TV 2.

- Når jeg ser til et EM - de sponsorer der er der - at det er syv kinesere og Gazprom osv. til et EM, så bliver jeg bekymret for at verden går forbi vores toporganisationer, både UEFA og FIFA.

- At verdens retning for at skabe positive forbedringer for vores børn - at den måde at tænke på, det er en parallel verden til det der foregår der. Derfor mener jeg, at vi skal skubbe og lægge vores stemmer ind og presse på, at FIFA og UEFA kommer på den vogn. Vi skal tænke på vores børn og næste generation. Vi skal tænke på verdensmålene, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Du kan se hele interviewet på TV 2 Play.

Danmark møder i aften Kroatien i Nations League, hvor de kan sikre førstepladsen i gruppen med en sejr. Se vores bud på startopstillingerne til kampen her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE