AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2022 08:18
Hjulmand om politisk pres på spillerne: Det har helt sikkert fyldt noget

Kasper Hjulmand havde flere pointer med på torsdagens pressemøde.


DBU havde torsdag morgen indkaldt til pressemøde efter det yderst skuffende danske VM-exit onsdag eftermiddag, og her havde Kasper Hjulmand et klart budskab.

Han mente, at spillerne skulle skånes for kritik oven på den indsats, som de har leveret ved slutrunden.

- Man kan ikke bestille succes. Der er en masse læring i det, vi har oplevet til dette VM. Jeg er helt sikker på, at vi kommer stærkere tilbage, men lige nu er det en kæmpe skuffelse, siger Kasper Hjulmand på pressemødet.

- Enten vinder man, eller også er man i gang med en læringsproces. Og der er ingen tvivl om, at der er en masse læring i det her.

Hjulmand mente samtidig også, at den danske presse havde været hård over for spillerne i forhold til det politiske pres.

- Der har været et enormt pres på spillerne. Det har helt sikkert fyldt noget, men det skal ikke være en undskyldning for det, der skete på banen i går, siger Hjulmand.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE