AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 17:22
Hjulmand: Ikke sikker på, at jeg er en del af noget, jeg kan lide

Kasper Hjulmand fortæller om sin oplevelse med de omdiskuterede anførerbind.


Regnbuefarvede anførerbind har været meget omtalte i de seneste dage, da flere nationer, heriblandt Danmark, har meldt ud, at man ikke vil spille med dem til VM.

Det ser ikke ud til at være faldet i god jord hos Kasper Hjulmand, som efter kampen mod Tunesien satte nogle ord på, hvordan han har oplevet situationen omkring de omdiskuterede anførerbind og DBU’s holdninger.

- I Danmark har vi sloganet ’En del af noget større’, og lige nu er jeg ikke sikker på, at jeg er en del af noget, som jeg kan lide, siger Kasper Hjulmand ifølge The Guardian-journalisten Nick Ames.

- Find roen for at se, hvad du kan ændre, modet til at gøre, hvad du kan og klogskaben til at gøre forskellen. Og det kæmper jeg med, må jeg sige.

Danmark besluttede sig mandag for at droppe at spille med anførerbindet i regnbuefarverne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE