AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2022 09:34
Hjulmand forklarer mærkværdig beslutning

Kasper Hjulmand forklarer den noget utraditionelle udtagelse.


Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, løftede i går, mandag, sløret for den danske landsholdstrup, der senere på måneden drager til VM-slutrunden i Qatar.

Eller sådan da.

For Kasper Hjulmand mangler fortsat at udtage fem spillere, og det er ikke just kutyme.

Når der udtages landsholdstrupper, plejer det at være komplette trupper, der bliver offentliggjort, men sådan var tilfældet altså ikke denne gang. Således er der kun sat navn på 21 ud af i alt 26 spillere på nuværende tidspunkt.

Og den beslutning forklarer Kasper Hjulmand nu til TV 2 SPORT.

- Der kan ske mange ting. Jeg ved godt, det er lidt uforløst på sådan en aften her. Men det er altså den rigtige måde at gøre det på. Der er to kampe for stort set alle vores spillere tilbage, der kan stadig opstå ting og sager, og vi har stadig nogle spillere, som vi skal se i kamp, før vi træffer vores beslutning, siger Kasper Hjulmand til TV 2 SPORT. 

Landsholdstruppen, der altså endnu ikke er i sin fulde form, rejser til Qatar i begyndelsen af næste uge.

Danmark møder Frankrig, Tunesien og Australien i sin VM-gruppe.

VM i Qatar begynder 20. november, og det danske landshold skal i aktion to dage efter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE