AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2021 19:07
Hjulmand er bookmakers favorit til Premier League-job

Kasper Hjulmand er Betfairs favorit til at blive manager for Everton, hvis Rafael Benitez bliver fyret.


Så sker det igen.

Den danske succeslandstræner Kasper Hjulmand sættes i forbindelse med et Premier League-job.

Tidligere blev han nævnt som et emne for Aston Villa, da Dean Smith blev fyret, og nu er han så favorit til at overtage managersædet i Everton hos bookmakeren Betfair.

Hjulmand giver pengene fire gange igen på at blive Evertons næste manager, og dermed er han foran navne som Nuno Espirito Santo, Frank Lampard og Graham Potter, der også er blandt favoritterne hos bookmakeren.

I øjeblikket er jobbet dog slet ikke ledigt, da Rafael Benitez stadig er ansat i klubben og også sidder på bænken til aftenens lokalderby mod Liverpool.

Men en række skuffende resultater på det seneste har ifølge bookmakeren SkyBet gjort Benitez til den mest fyringstruede manager i ligaen, og skal man tro Football Insider, kan spanieren allerede risikere en fyreseddel i denne uge.

Hvorvidt Everton derefter henvender sig til Kasper Hjulmand, er uvist, og om det overhovedet har interesse for Hjulmand er nok tvivlsom.

Han har gang i noget rigtigt spændende med det danske landshold, der skal til VM om et år, og hvis han fortsætter med at levere varen, kommer muligheden for at blive manager i Premier League nok igen for Hjulmand.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE