AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2022 16:34
Hjulmand afslører: To danskere er skadet

Kasper Hjulmand forklarer nu, hvorfor startopstillingen blev, som den gjorde.


Tidligere på ugen rejste Thomas Delaney hjem fra den danske VM-lejr.

Det skyldes en skade, og nu fortæller Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, at der er flere profiler, som døjer med skader i landsholdslejren.

Det vakte nemlig opsigt, at hverken Simon Kjær eller Andreas Skov Olsen blev udtaget til startopstillingen mod Frankrig, men det skyldes ifølge landstræneren, at de begge er havnet på lazarettet.

- Simon Kjær gik ud af kampen mod Tunesien, hvor han mærkede en lille smule i sit lår. Det var ikke nok, til han ikke er kampdygtig, men han kan ikke spille 90 minutter. Han er klar til at komme ind, hvis det kniber.

- Andreas Skov er helt ude. Han kommer ikke i kamp i dag (lørdag red.). Så han er ikke engang på bænken. Han mærkede også lidt. Med det in mente er det ikke her, vi skal sætte alt over styr med ham. Han er blevet trukket ud af vores medicinske stab, siger Kasper Hjulmand til TV2 SPORT.

Victor Nelsson, Jesper Lindstrøm, Andreas Cornelius og Mikkel Damsgaard starter alle inde i Danmarks anden gruppekamp ved VM, hvor modstanderen hedder Frankrig.

Opgøret kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY med start fra klokken 17.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE