Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hitlisten: Salah-løn og dyrt ur topper

Af Jeppe Augustsen
14.04.2024 Kl. 12:49

Ugen nærmer sig sin ende, og i den forbindelse ser vi nærmere på de største historier her på sitet de seneste syv dage.

De mest populære historier har blandt andet omhandlet transferrygter, pointstraf samt opsigtsvækkende udtalelser.

En af de historier, som folk har læst flittigt med på, er nyheden om, at Liverpool kom med fantastisk nyt på skadesfronten, hvor flere stjernespillere er tilbage i træning og snart er kampklar. Læs mere her.

En anden Liverpool-historie, som også har været populær i denne uge, omhandler Jürgen Klopp og den store skuffelse, da Merseyside-klubben chokerende tabte 0-3 til Atalanta. Læs den nyhed her.

Mohamed Salah er igen, igen også blevet rygtet væk fra Liverpool og har efter sigende et tilbud på bordet, der vil gøre ham til den bedst betalte fodboldspiller i verden. Se kontrakttilbuddet her.

Tredje pointstraf i denne Premier League-sæson blev også en realitet i denne uge, hvor det gik ud over Sheffield United. Men de bliver ikke fratrukket point i denne sæson. Det kan du læse mere om her.

Dernæst skal vi en tur til Manchester United og en melding omkring Christian Eriksen og et muligt Old Trafford-exit, hvor han kædes sammen med en klub, hvor han vil blive den absolutte bedste spiller – ikke bare på holdet, men i hele ligaen. Læs den historie her.

Og så skal vi en tur til Etihad Stadium og Pep Guardiolas dyre ur. I CL-opgøret mod Real Madrid blev det opfanget, at Manchester City-manageren havde et meget dyrt ur på håndleddet. Se billedet og prisen på uret her.

Ugens helt store historie omhandler en opsigtsvækkende udtalelse om den norske angriber Erling Haaland, hvor en hollandsk ekspert er overbevist om, at angriberen snart er færdig i Manchester City. Læs de yderst kontroversielle udtalelser her.

Annonce