AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2023 20:04
Historisk dom: Fem personer skal i fængsel efter 'Premier League pirat-tv'

Fem engelske mænd skal en tur i fængsels efter at have drevet pirat-tv for Premier League-kampe.


Der bliver betalt milliarder af kroner for tv-rettighederne i Premier League, og derfor tager rettighedshaverne og Premier League det også seriøst, når nogle personer bryder loven. 

I længere tid har der været en sag kørende mod fem personer i England, som har drevet pirat-tv for adskillige Premier League-kampe på tre forskellige og ulovlige streamingtjenester. 

Det har fået Premier League til at retsforfølge fem personer, og de har nu fået en dom, som sammenlagt lyder på 30 år og syv måneder, melder Sky Sports News.

Mediet beretter, at dette er den højeste dom for ulovlig streaming. 

De fem personer arbejdede sammen og solgte abonnementer for £10 om måneden, hvor de betalende kunne se de kampe, som ikke blev vist i fjernsynet i Storbritannien. 

I det britiske er der nemlig 'Blackout', der betyder, at man i tidsrummet 15.45 og 17.15 (engelsk tid) ikke viser kampe fra Premier League, EFL eller FA Cup live i fjernsynet. Det skyldes, at man frygter en negativ indflydelser for de mindre ligaer, når kampene fra de øverste række bliver vist på samme tid som deres kampe.

De dømte personer modtog efter sigende £7 millioner - svarende til 60 millioner kroner - fra 50.000 abonnenter.

Værst gik det ud over Mark Gould, som fik 11 års fængsel, mens de resterende fire personer fik mellem tre og mere end fem år. 

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


 

TOPHISTORIER LIGE NU

1. Vild sag: Tidl. hollandsk landsholdsspiller sigtet for smugle 1,3 tons kokain

2. De bedste sommersignings i Premier League

3. Nye meldinger: Messi har tilbud fra Premier League

4. Mulig transferbombe: Benzema modtager giganttilbud

5. Roy Keane slagter United-stjerne: "Få ham væk!" 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE