AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2023 15:56
Hinter ten Hag et Sancho-comeback?

Det kunne godt tyde på et comeback til stjernen.


Jadon Sancho er fortsat ikke tilbage i Manchester United-trøjen.

Faktisk har man ikke set den 22-årige englænder, siden 1-1-opgøret mod Chelsea den 22. oktober på Stamford Bridge.

Manchester United-stjernen har nemlig trænet alene i den hollandske amatørklub OJC Rosmalen, da Erik ten Hag ikke mente, at han var i god nok form - både fysisk og mentalt - til at være på holdet.
 
På trods af, at Sancho nu er tilbage i træning, så har stadigvæk ikke opnået sit comeback - indtil nu - måske. 
 

For på fredagens pressemøde forud for FA Cup-opgøret mod Reading, så kunne det godt tyde på, at Sancho er på vej tilbage:

 
- Han træner med holdet, og vi får se. Han forbedrer sig, han tager skridt, og vi vil træffe beslutningen efter træningen. Han er på vej tilbage, han tager skridt, han er tilbage i holdtræningen, og vi må se, hvornår han er klar til at gå tilbage i kampene.
 
- Vi har altid problemer, men jeg tror, at vi i morgen vil have en stærk trup til denne kamp," sagde Ten Hag. "Vi har en god trup, vi kan dække tingene.
 
De Røde Djævle betalte over 615 millioner kroner tilbage i 2021, da man løsrev Jadon Sancho fra Borussia Dortmund.

LÆS OGSÅ: 27. sæsonsigning: Nottingham Forest forhandler med PSG

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE