AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2022 21:05
Hidtil ukendt detalje afsløret i Kylian Mbappés kontrakt

Kylian Mbappé kan meget vel forlade Paris Saint-Germain næste sommer.


Kylian Mbappé kan meget vel forlade Paris Saint-Germain næste sommer.

I sommer var der rygter om, at den franske verdensstjerne var utilfreds i den franske hovedstadsklub.

Få måneder inden havde han forlænget sin kontrakt med PSG, men han var altså efter sigende raget uklar med både Neymar og klubbens ledelse. Trods meldingerne om uroligheder i sommerens løb, så har 23-årige Mbappé været en sand fryd for øjet - både på klubplan og landshold.

Den franske storklub kan dog være tvunget til at sælge Mbappé i sommeren 2023. Årsagen er en hidtil ukendt detalje i den monsterkontrakt, han skrev under på i maj.

PSG meldte dengang ud, at aftalen løb frem til sommeren 2025. Men The Athletic mener at vide, at det ikke er sandt. Ifølge det normalt troværdige medie, er der nemlig tale om, at aftalen kan løbe frem til sommeren 2025. Det kræver dog, at en option bliver aktiveret, og her kræves der grønt lys fra alle parter.

I virkeligheden løber Mbappés kontrakt kun frem til sommeren 2024, og hvis PSG ønsker en klækkelig sum for verdensstjernen, er klubben nødt til at afskibe ham allerede næste sommer. The Athletic skriver endvidere, at PSG ikke ønsker, at Mbappé skal forlade klubben på en fri transfer, da dette ville blive set som en ydmygelse af klubben.

Real Madrid er fortsat interesseret i den franske offensivstjerne, mens interessen fra flere Premier League-klubber er droslet ned som følge af, at de ikke har råd til hans markante løn.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE