AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 10:48
Herrera: Manchester United bliver nødt til at gøre som Liverpool

Ander Herrera tror, at en tålmodig genopbygning magen til den, Liverpool har gennemgået, vil være vejen frem for Manchester United.


Ander Herrera kommer ikke selv til at tage del i genopbygningen af Manchester United under Ole Gunnar Solskjær,  men den spanske midtbanespiller håber på, at klubben lader sig inspirere af måden,  Liverpool er vendt tilbage til toppen af engelsk fodbold på.

- Klubben har brug for tid, tiltro og støtte.  Der er gode eksempler derude;  Liverpool vinder formentlig Champions League, men jeg forlader denne klub på et tidspunkt, hvor Liverpool ikke har vundet et trofæ i fem sæsoner, siger Herrera ifølge London Evening Standard.

- De har gjort et fantastisk stykke arbejde, men Liverpool-fansene har også været tålmodige.  Det er også dét,  Manchester United har brug for lige nu.

Herrera har taget afsked med klubben og ventes at skifte til Paris Saint-Germain, når hans kontrakt formelt udløber i slutningen af juni.  Han føler dog, at Ole Gunnar Solskjær er den rette mand til at lede sin snarlige ex-klub ind i fremtiden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED