Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Here We Go: United-spiller skifter til Italien

Af Emil Plovgaard
11.06.2024 Kl. 08:14

Den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano beretter sent mandag aften, at Omari Forson fra Manchester United forlader klubben for at skifte til Serie A-mandskabet.

Tidligere denne måned kom det frem, at Forson ville forlade klubben på en fri transfer, når hans kontrakt ophørte i slutningen af juni.

De Røde Djævle har ellers smidt flere kontraktudspil på disken til unge Forson, der dog er fast besluttet i sit valg om at forlade Old Trafford.

– Omari Forson til Monza. Here we go. Som afsløret i sidste uge, forlader talentet, som er født i 2004, klubben på en fri transfer. Beslutningen er allerede truffet.

– Forson er nu nået overens om de personlige betingelser med Monza om at skifte på en fri transfer fra Manchester United. Fremover skal han spille i Serie A.

– Kontrakten gælder frem til juni 2028, skriver Romano.

Forson fik sin førsteholdsdebut på Erik ten Hags mandskab i FA Cup-kampen mod Wigan tilbage i januar, hvor han kom på banen i stedet for Marcus Rashford i de døende minutter af opgøret.

Forson blev akademispiller nummer 249 til at få sin debut på Uniteds førstehold.

Få uger senere fik han sin første kamp fra start i Premier League mod Fulham den 24. februar.

Han gjorde sig mest bemærket i den forgangne sæson, da han lagde op til Kobbie Mainoos matchvindende mål til 4-3 på Molineux mod Wolves.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce