Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

HERE WE GO: Chelsea henter brasilianer

Af Emil Plovgaard
08.08.2023 Kl. 15:54
Chelseas aktivitet på transfermarkedet fortsætter uhindret.

Chelsea henter Deivid Washington.

Transferguruen Fabrizio Romano har meldt 'Here we go', og så plejer det ikke at vare længe, før en handel er en realitet.

Der er tale om en længerevarende aftale, som parterne er blevet enige om. Deivid har selv ønsket et skifte til Chelsea, og dokumenterne er i øjeblikket i færd med at blive gjort klar.

 

Chelsea betaler i første omgang 112 millioner kroner for den 18-årige brasilianer, mens yderligere 37 millioner kroner kan blive føjet til handlen via bonusser.

Deivid Washington kan ryge på en lejeaftale til Chelseas franske samarbejdsklub Strasbourg, men der er også en mulighed for, at han bliver hos The Blues, lyder meldingen fra Romano.

Chelsea har denne sommer hentet flere unge spillere til fremtiden. Angelo Gabriell, Diego Moreira og Lesley Ugochukwu er alle spillere under 20 år, som klubben har kunnet præsentere.

Chelsea hentede tidligere Angelo Gabriel i netop Santos, og nu går man atter på rov i den brasilianske storklub.

Globo Esporte kunne tidligere på dagen melde, at Deivid Washington ikke trænede sammen med resten af Santos-truppen, da klubben havde accepteret et bud på offensivspilleren.

Det er dog ikke kun gode nyheder, der i øjeblikket florerer omkring Chelsea. Klubben risikerer nemlig at blive ramt af en pointstraf – læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

5. De har købt rettighederne til Saudi Pro League

Annonce