AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 20:13
Her kan PL-klubberne ikke følge med: Bale tilbudt 10 millioner om ugen

Gareth Bale er blevet tilbudt i omegnen af 10 millioner kroner om ugen af en kinesisk klub, men Real Madrid takker nej til handlen.


Zinedine Zidane har ingen planer om at bruge Gareth Bale i den kommende sæson, og derfor er Real Madrid desperate efter at komme af med ham.

Waliseren er blevet tilbudt til Manchester United og Tottenham, men ingen af de to klubber ønsker at hente ham, da de ikke vil tilbyde ham den løn, som han kræver.

I sin nuværende kontrakt med Real Madrid tjener Gareth Bale angiveligt £600,000 om ugen. Det svarer til 4,9 millioner kroner. 

Han er dermed en dyr herre at have i truppen, når han indgår i Zidanes planer, men ifølge El Chiringuito har Real Madrid fået et tilbud. 

Det spanske medie hævder, at en ukendt kinesisk klub har tilbudt en kontrakt til Gareth Bale med en ugeløn på omkring 10 millioner kroner - altså en fordobling af hans løn. Til gengæld kræver de, at de ikke skal betale en transfersum for Gareth Bale.

Real Madrid vil på den måde få ham af lønningslisten, men det er ikke nok for den spanske hovedstadsklub, der har afvist tilbuddet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED