AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:09:2022 13:31
Her er sommerens 10 mest overraskende PL-signings

Vi giver her vores bud på sommerens mest overraskende Premier League-signings.


Natten til fredag lukkede transfervinduet i Premier League, som endte med at blive et historisk et af slagsen.

Det bød på mange store og dyre transfers, men der var også nogle, som overraskede mange.

I den forbindelse har vi givet vores bud på de 10 mest overraskende af salgsen i sommerens transfervindue.

10. Matheus Nunes til Wolverhampton

Pep Guardiola har kaldt ham for en af de bedste spillere, og vi har set ham blivet rygtet til Chelsea og Liverpool. De fleste havde formentlig set den portugisiske landsholdsspiller skifte til en større klub denne sommer eller næste. Sådan gik det ikke. 

9. Arthur Melo til Liverpool

Til sidst blev det klart, at Liverpool ville hente en midtbanespiller, men ingen havde regnet med at det skulle blive Arthur i Juventus, som ikke er blevet kædet sammen med The Reds før.

8. Diego Carlos til Aston Villa

Liverpool, Manchester City og Manchsester United var angiveligt interesseret, og det lignede et skifte til en af Big Six-klubberne i England, men i stedet blev det Villa Park, der investerede stort i den brasilianske midtstopper.

7. Lucas Paquetá til West Ham

Rygtet til flere store klubber - både i England og andre ligaer. Med al respekt for The Hammers, så havde man nok forestillet sig, at han ville skifte til en større adresse.

6. Marc Cucurella til Chelsea

De fleste havde nok regnet med, at spanieren skulle til Manchester City, men de ville ikke betale prisen, som Brighton krævede. Det ville Chelsea, og de agerede hurtigt og hentede Cucurella i en stor handel.

5. Pierre-Emerick Aubameyang til Chelsea

Et halvt år efter sit Arsenal-exit er han nu til at finde på Stamford Bridge - sine tidligere rivaler. Den havde de færreste nok set komme trods Thomas Tuchels fortid med angriberen.

4. Alexander Isak til Newcastle

Ingen rygter om et skifte til Newcastle, og ingen rygter om en stor angribersigning hos Newcastle. Men på kort tid gik han fra Real Sociedad til St. James' Park, og det var det nok de færreste, der havde set ham blive Newcastles dyreste signing nogensinde.

3. Raheem Sterling til Chelsea

Efter Gabriel Jesus' skifte til Arsenal var der tvivl om Chelsea også ville sælge Raheem Sterling, men det gjorde de. Her valgte de endda altså sælge ham til en ligarival, hvilket man ikke ser så ofte. 

2. Jesse Lingard til Nottingham Forest

Det lignede, at englænderen skulle få et udenlandseventyr eller skifte til en subtopklub i England, men sådan endte det ikke. I stedet endte det overraskende med et skifte til Premier League-oprykkerne, som ingen havde forudset efter sit kontraktudløb med Manchester United.

1. Casemiro til Manchester United

Selvom han har udtalt, at han tog beslutningen om at forlade Real Madrid i juni, så var det ikke noget, der var blevet meldt i pressen. Derfor kom det som en kæmpe overraskelse, at han ville forlade Santiago Bernabeu og i stedet skifte til Manchester United, som der ikke var nogle meldinger om tidligere på sommeren. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE