Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2021 20:59
Her er sæsonens ti bedste spillere i Premier League

Vi har benyttet af os WhoScored.com for at finde frem til de bedste spillere i Premier League indtil videre denne sæson.


Mens der er landsholdspause bruger vi tiden på at kigge på de spillere, der er kommet bedst fra start i Premier League denne sæson.

Vi har taget udgangspunkt i WhoScored.com, der til hver kamp giver spillerne en karakter ud fra, hvordan de har præsteret.

Efter de første syv runder er Liverpool-stjernen Mohamed Salah den spiller, der har præsteret bedst. Egypteren har lavet seks mål og tre assists, og han regnes netop nu som en af de bedste spillere i verden.

Mål og assists har vi også set en del af fra West Hams Michail Antonio, der i sine seks kampe har leveret seks scoringer og tre målgivende afleveringer. Han har undervejs også fået tildelt et rødt kort.

I top ti er Premier Leagues aktuelle førerhold, Chelsea, repræsenteret med tre spillere, hvilket er flere end noget andet hold.

10. Adama Traoré (Wolves) – 7,47

9. Paul Pogba (Manchester United) – 7,48

8. Romelu Lukaku (Chelsea) – 7,53

7. Thiago Silva (Chelsea) – 7,53

6. Ivan Toney (Brentford) – 7,58

5. Allan Saint-Maximin (Newcastle) – 7,61

4. Trevoh Chalobah (Chelsea) – 7,64

3. Trent Alexander-Arnold (Liverpool) – 7,81

2. Michail Antonio (West Ham) – 7,84

1. Mohamed Salah (Liverpool) – 8,07  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE