Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Her er sæsonens hidtil 10 dårligste signings

Af Jeppe Augustsen
27.01.2023 Kl. 07:52
Her er vores bud på sæsonens hidtil 10 dårligste og mest skuffende signings.

Vi er godt halvvejs i sæsonen, og det har betydet, at de spillere, der blev hentet til Premier League-klubberne, har haft mulighed for at præstere for deres nye klubber.

Det har bl.a. været tilfældet for Erling Haaland, men ikke alle sommersignings har imponeret.

Nedenfor har vi givet vores bud på de hidtil 10 dårligste signings denne sæson, hvor listen er i vilkårlig rækkefølge. Dertil skal det nævnes, at spillere, som har misset en store dele af sæsonen hidtil, ikke er inkluderet. Det er altså kun spillere, som har været tilgængelige og mulighed for at spille.

Philippe Coutinho – Aston Villa

Han satte for alvor et aftryk på Villa-mandskabet, da han blevet udlejet til Aston Villa i sidste sæson, men efter sit permanente skifte har det virkelig ikke været godt for den tidligere Liverpool-stjerne. 

I denne sæson er det blevet til sporadisk spilletid i 17 kampe, men har ikke formået at score eller lave en assist, hvor præstationerne har været langt under det sædvanlige niveau. Han blev hentet for omkring 150 millioner kroner og har ikke vist sig at være pengene værd.

Marc Cucurella – Chelsea

Chelsea investeret stort i den nu tidligere Brighton-profil. Hele £62 millioner lød handlen angiveligt på, men den spanske back har ikke leveret for The Blues.

Han har dog langt fra været den eneste Chelsea-spiller, som ikke har præsteret, men han har ikke haft samme niveau, som han viste i Brighton.

Mikkel Damsgaard – Brentford

Efter en vanvittig EM-slutrunde kom der desværre en alvorlig skade til Mikkel Damsgaard, som har hæmmet danskerens udvikling flotte form efter slutrunden.

I sommer blev han solgt til Brentford, men den unge Damsgaard har ikke formået at spille sig ind på holdet. I sine 10 ligakampe har han primært været anvendt som indskifter, og der er formentlig ingen tvivl om, at Brentford-fans havde flere forventninger til ham. 

Gianluca Scamacca – West Ham

En af de største skuffelser i denne sæson er West Ham, som i øjeblikket kæmper for at blive i Premier League, selvom de investerede massiv i forstærkninger i sommertransfervinduet.

En af de store indkøb var Gianluca Scamacca, og en af grundene til, at West Ham ligger hvor de gør, er angriberens manglende evne til at finde vej til målet – blot tre mål i 16 kampe er det blevet til. Det er ikke godt nok. 

Yves Bissouma – Tottenham

Der er hård kamp på den centrale midtbane i Tottenham, men efter sit skifte fra Brighton i sommer har Yves Bissouma ikke formået at slå sit navn fast hos Antonio Conte. 

Bissouma blevet efter sigende hentet for omkring £30 millioner, og der er stadig gode chance for, at han kan vise at være investeringen værd. Men indtil videre har det ikke været tilfældet. 

Pierre-Emerick Aubameyang – Chelsea

Den tidligere Arsenal-angriber har slet ikke imponeret for The Blues, og allerede efter et halvt år sit skifte skulle der være meldinger om, at han er klar til at forlade Chelsea igen til fordel for en retur til Barcelona. Et skifte lader dog ikke til at være aktuel grundet Barcelonas økonomiske situation.

Et enkelt Premier League-mål står han noteret for, og det kom i 2-1-sejren over Crystal Palace.

Emmanuel Dennis – Nottingham Forest

Angriberen var et af de få lyspunkter for Watford i sidste sæson, som endte med at rykke ned i Championship, og derfor øjnede Nottingham Forest en god handel.

Desværre for Cooper & Co. har Dennis slet ikke levet op til forventningerne og meldes allerede på vej væk fra City Ground.

Maxwel Cornet – West Ham

Den ivorianske angriber var en anden offensiv investering af West Ham og blev hentet for omkring 150 millioner kroner i Burnley, men heller ikke han har imponeret.

Fem ligakamp og ingen mål eller assist. Cornet er en god kandidat til at være en af de absolut dårligste signings denne sæson.

Neal Maupay – Everton

Den franske angriber skulle være med til at erstatte Richarlison, men det har han ikke formået. 

Blot et enkelt mål i 13 kampe er det blevet til, og det bliver spændende at se, om han bliver foretrukket af Sean Dyche.

Gonçalo Guedes – Wolverhampton

Wolverhampton-offensiven blev styrket i sommer med indkøbet af Gonçalo Guedes, men gjorde aldrig et stort indtryk på Molineux Stadium. Et halvt år senere er han allerede væk fra klubben, da han er skiftet til Benfica på en lejeaftale.

Et mål og en enkelt assists for Wolves nåede det at blive til for den offensiv portugiser.

LÆS OGSÅ: Historien om David Beckhams geniale kontrakt

Annonce