Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2022 20:48
Her er Haalands frikøbsklausul i Manchester City

Erling Haaland har sikret sig en mulighed for at komme ud af kontrakten med Manchester City i form af en frikøbsklausul.


Manchester City gjorde brug af en frikøbsklausul, da klubben købte Erling Haaland ud af aftalen med Dortmund, men klubben har nu selv været nødt til at udstyre nordmanden en frikøbsklausul.

Det er The Telegraph, der kan fortælle, at Haaland-lejren insisterede på, at der skulle medfølge en frikøbsklausul i den kontrakt, som angriberen ville skrive under på.

Efter sigende har Manchester City taget det helt roligt, og det skyldes formentlig, at det vil koste mere end 1,1 milliarder kroner at købe ham ud fra aftalen.

I Tyskland har meldingerne lydt på, at frikøbsklausulen var på præcis 1,1 milliarder kroner, men ifølge The Telegraph kan den lyde på helt op mod 1,5 milliarder kroner.

Til gengæld betalte Manchester City kun 446 millioner kroner til Dortmund.

Indtil videre er Haaland ikke nået til enighed med Manchester City om de personlige betingelser i kontrakten, men det forventes at være en formsag, og nordmanden skriver sandsynligvis under på en femårig aftale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE