Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 09:19
Her er forklaringen: Derfor bad linjedommer om Hålands autograf

Der er nu kommet en forklaring på, hvorfor en linjedommer bad om Erling Hålands autograf.


Det har skabt mange overskrifter, at Erling Håland tirsdag aften skrev en autograf til den ene linjedommer efter Champions League-kampen mellem Manchester City og Dortmund. Men nu er der kommet en forklaring på episoden.

Den rumænske linjedommer, Octavian Sovre, tog fat i Håland for at få en autograf fra den norske superstjerne, og det blev fanget på TV-billeder.

Håland satte sin autograf på et rødt og et gult kort, og det er nu kommet frem, at de skal på auktion for at hjælpe folk med autisme.

For nylig blev det anførerbind, som Cristiano Ronaldo smed i arrigskab i forbindelse med en landskamp, solgt for mere end 450.000 kroner på en auktion. Det må også formodes, at de røde og gule kort vil indbringe et stort beløb, som altså går til et godt formål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED