Her er Erling Haaland bedst i Premier League-historien

Af Emil Plovgaard
29.10.2023 Kl. 18:26
Erling Haaland bliver ved med at imponere.

Erling Haaland var fyr og flamme, da Manchester City søndag aften slog Manchester United med 3-0.

Her scorede nordmanden to gange, ligesom han også lagde op til yderligere et mål.

Det er dermed ikke en underdrivelse at skrive, at han havde en god andel i sejren til Pep Guardiolas mandskab.

Haaland har taget det lidt mere stille og roligt i denne sæson i forhold til den seneste, men søndagens opgør viser, at han bestemt ikke har glemt, hvor målet står.

Og statistik fra Opta viser da også, at han er en uhyre vigtig spiller for Manchester City.

Således scorer eller assisterer han hvert 64. minut, skriver statistiksiden.

Og det er bedst af alle i Premier Leagues historie, når man ser på de spillere, der har spillet mere end 40 kampe i Englands bedste række.

Nummer to på listen er Thierry Henry, og han scorede eller assisterede hvert 86. minut. Sergio Agüero, der, ligesom Haaland, har en fortid hos Manchester City, havde samme rate som Henry.

Liverpools Mohamed Salah scorer eller lægger op til mål hvert 93. minut, mens Robin van Persie fuldender top-5, da hollænderen var klar med mål eller oplæg hvert 103. minut i sin Premier League-karriere.