AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 18:10
Henry har holdt motivationstale til Bournemouth inden Arsenal-møde

Thierry Henry har holdt en tale for Bournemouth-mandskabet, der i denne weekend møder Arsenal.


Søndag eftermiddag skal AFC Bournemouth møde Arsenal i Premier League. Eddie Howe og co. kan ikke klage over forberedelserne til den kamp - i ugens løb havde man nemlig besøg af Arsenal-legenden Thierry Henry, der holdt en motivationstale for The Cherries' spillere.

Det fortæller manager Eddie Howe: 

- Vi havde Thierry Henry inde og snakke foran spillerne i denne uge. Det gør vi sommetider med forskellige mennesker - ikke kun fodboldspillere, siger Howe på pressemødet inden kampen mod The Gunners og fortsætter:

- Thierry talte om mange ting. Især den mentale del af fodboldspillet. Den evne han havde til altid at yde sit bedste og gøre sit bedste. Han ville vise holdkammeraterne, at han var bedre end dem til hver træning. Ikke for at irritere dem, men for at vise dem respekt.

- Der var mange ting i det han sagde og hvis bare én spiller finder det inspirerende og kan bruge det i kamp, så er det en fordel.

- Det var interessant og forhåbentlig tog spillerne noget med. Ikke bare for nu, men også for fremtiden, siger Howe.

Henry var blevet sent til Bournemouth i denne uge af det franske fodboldforbund. Her skulle han tilse udviklingen hos angriberen Lys Mousset, der har været inde omkring de franske ungdomslandsold tidligere.

Her tog Howe fat i Henry, der indvilligede i at snakke foran truppen. En meget bedre optakt til et møde med Arsenal fås vist ikke?

De to mandskaber mødes søndag klokken 14:30. Kampen kan ses live på TV3 Max.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED