AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2022 11:07
Henderson: Jeg er ikke Suaréz, Gerrard, van Dijk eller Salah

Liverpool-kaptajnen er drøn ærlig i interviewet.


Liverpool har været en skygge af sig selv i denne sæson.

En tredjedel af sæsonen er gået, og The Reds er tættere på nedrykningszonen end de er på Champions League-pladserne. 

Den dårlige form sætter Liverpools kaptajn, Jordan Henderson, nogle ord på, hvor han blev spurgt om det var slutningen af dette Liverpool-hold

- Slutningen for hvem? "Når du siger dette hold, så udvikler holdet sig altid. Er dette hold det samme som for tre eller fire år siden? Det ved jeg ikke. Det kan du fortælle mig. Det udvikler sig hele tiden. Spillere går ud, og der kommer spillere ind. Det udvikler sig hele tiden. Det, der forbliver det samme, er, at man skal blive ved med at gå, arbejde og kæmpe, siger englænderen ifølge Daily Mail.

- Men for Liverpool vil det aldrig være enden. De spillere, der er her nu, manageren, fansene, klubben, det hele, vi vil altid kæmpe og komme tilbage fra dårlige perioder. Folk er hurtige til at hoppe på vognen på, hvad der er gået galt, men det er kun fire eller fem måneder siden, hvor vi spillede alle de kampe, vi kunne, vandt to trofæer, kom i Champions League-finalen og tabte ligaen med ét point. Man er nødt til at sætte tingene lidt i perspektiv. Det betyder ikke, at alt er fantastisk, for det er det ikke. Men jeg kender spillerne i omklædningsrummet, og jeg ved, at de vil give absolut alt, hver gang de spiller. Det vigtigste er, hvordan man håndterer modgang og tilbageslag. Det har vi gjort meget godt i de seneste par år. Og nu skal vi gøre det igen. 

Landsholdsspilleren fortsætter:

- Det er sådan jeg har det med de trofæer, som Liverpool har vundet i de sidste par år. De ville have vundet dem med eller uden mig. Jeg er ikke Luis Suaréz, Steven Gerrard, Virgil van Dijk eller Mohamed Salah. Succesen er ikke min fortjeneste, fortsætter han. 

- Sådan har det været hele min karriere. Folk har nok ønsket, at jeg skulle skifte fra den dag, jeg kom hertil. Så det kommer ikke til at ændre sig, før jeg tager af sted. Det er en del af spillet. Alle har forskellige holdninger til fodbold. Nogle holdninger, man hører, virker ret ekstreme. Der er ingen grund til at blande sig i alt det. Gør, hvad du gør. Fokuser på dit arbejde. Fokuser på at forsøge at være den bedste, du kan være, fokuser på at forsøge at hjælpe holdet så meget som muligt, så det får succes og vinder kampe. Jeg har altid haft tvivlere. Jeg er nået til det punkt, hvor jeg foretrækker at have dem frem for at lade være. Der ville være noget galt, hvis jeg ikke havde det, slutter Henderson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE