Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

'Hemmelig plan' - Sådan vil Dortmund beholde Bellingham

Af Jeppe Augustsen
28.03.2023 Kl. 09:33
Dortmund har angiveligt lavet en plan for at beholde Jude Bellingham i en sæson mere.

I de seneste mange måneder er der blevet skrevet meget om Jude Bellingham og englænderens fremtid.

Efter flere flotte sæsoner med Dortmund står han nu til et sommerskifte, hvor alle storklubber cirkulerer om den 19-årige midtbanespiller.

Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United kædes alle sammen med Jude Bellingham, og det samme gør Real Madrid og PSG.

Men det meldes nu, at Dortmund – selvom de vil tjene styrtende på et salg – håber på at beholde midtbanestjernen i en enkelt sæson mere, og de har en 'hemmelig plan' klar. Det skriver den tyske avis BILD.

LÆS OGSÅ: – Han er ikke god nok til Manchester United

Først og fremmest vil de forgylde ham med en ny kontrakt på bedre vilkår, hvor han vil blive den bedst betalte spiller i klubbens historie. Her vil de tilbyde ham en årsløn på 110 millioner kroner. 

Derudover vil de inkludere en frikøbsklausul i kontrakten, der lyder på £131 millioner – svarende til 1,1 milliarder kroner. I sin nuværende kontrakt er der ingen frikøbsklausul, og derfor skal alle de interesserede klubber indlede forhandlinger med Dortmund, hvis de vil have ham.

Trods Dortmunds plan om at beholde Jude Bellingham lyder meldingen hos BILD, at der er størst chance for et sommerexit, hvor de interesserede klubber vil gøre alt for at overbevise ham om et skifte i det næste transfervindue.

AFSTEMNING: Hvilken af disse PL-klubber vil Højlund passe bedst i?

Landsholdskollega og Liverpool-anfører, Jordan Henderson, har også udtalt sig om Jude Bellinghams fremtid, og han vil ikke klage, hvis han ender i Liverpool – Læs mere her.

Annonce