AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2022 15:19
Vanvittig lønpakke: Så meget vil Nottingham Forest give Lingard i løn

Nottingham Forest ser ud til at løbe med Jesse Lingards underskrift.


Jesse Lingard står lige nu uden kontrakt efter at have forladt Manchester United ved udgangen af sidste måned, men den engelske midtbanespiller mangler ikke bejlere.

Der har således været flere muligheder for ham, men nu lader det til, at oprykkerklubben Nottingham Forest slår kløerne i Lingard.

For ifølge en række medier, heriblandt The Guardian, talkSPORT og London Evening Standard, har Nottingham Forest tilbudt en lukrativ kontrakt til den transferfrie englænder.

London Evening Standard skriver i dag, at Nottingham Forest har forhandlet med Lingard, der kræver en ugeløn på knap 1,6 millioner kroner, og det er den nye Premier League-klub angiveligt klar til at betale.

Artiklen fortsætter under videoen

Det vil smadre klubbens lønstruktur, men i et forsøg på at styrke truppen vil traditionsklubben efter sigende strække sig langt for at få Lingard ind på midtbanen.

West Ham siges fortsat at være interesseret i Lingard, men The Hammers ønsker ikke at matche lønnen, som Nottingham Forest er villig til at give.

Moyes & Co. ville give ham en løn på 1,3 millionr kroner om ugen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE