Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 09:18
Helt vilde tal: Han er Premier Leagues ubestridte driblekonge

Adama Traoré er startet sæsonen med at vise imponerende dribleegenskaber.


Det kan godt være, at der er mange spillere, der laver flere mål og assists end Adama Traoré, men der er ingen spillere i Premier League, der når den lynhurtige spanier til sokkeholdener, når det kommer til driblinger.

For efter de første fem runder af sæsonen har den eksplosive Wolves-kantspiller lavet hele 57 driblinger ifølge Kickest.

Og dermed er han med afstand den spiller i Premier League, der har udfordret sin direkte modspiller flest gange indtil videre. Newcastles Allan Saint-Maximin er således nummer to på listen med 35 driblinger.

De helt vilde tal understreges også af, at han har lavet flere end dobbelt så mange driblinger som holdkammeraten Francisco Trincao, der er noteret for 25 af slagsen.

Imponerende nok er Adama Traoré også lykkes med hele 49 af sine 57 driblinger, hvilket altså giver en succesrate på 86 procent – hvilket også er ganske ekstremt.   

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE