Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2021 09:55
Helt utroligt: Eriksen så de sidste 10 minutter af Finland-kampen

Kasper Hjulmand fortæller på dagens pressemøde, at Christian Eriksen så de sidste 10 minutter af opgøret mod Finland.


Christian Eriksen kollapsede med et hjertestop under opgøret mod Finland, men det lykkedes paramedicerne at få gang i hjertet igen.

Den danske midtbanespiller blev herefter kørt til Rigshospitalet, hvor han blev stabiliseret, og i dag har han - via sin Instagram-profil - sendt en besked ud til hele verden om, at han har det godt.

Til dagens pressemøde fortalte Kasper Hjulmand, at Christian Eriksen rent faktisk så de sidste 10 minutter af opgøret mellem Danmark og Finland.

- Det giver rigtig meget, at man kan se ham smile. Det, man skal tænke på, er, at det er uvirkeligt, at han sidder der og smiler. Det er uvirkeligt at høre, at han så de sidste ti minutter af kampen, lyder det fra Kasper Hjulmand.

- Det, at han sidder og smiler, skal samles til, at det rent faktisk er virkelighed. Det giver endnu et skridt mod, at vi kan kocentrere os endnu mere om kampen. Det betyder alt, at han har det godt. Det betyder alt for, at vi kan komme videre, siger landstræneren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE