Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 09:42
Helt udelukket: La Liga forbyder Barca at byde på Liverpool-profil

La Liga har mere eller mindre gjort det umuligt for FC Barcelona at signe Georginio Wijnaldum.


Georginio Wijnaldum og Memphis Depay skulle stå øverst på ny Barcelona-træner Ronald Koemans ønskeseddel, men det er en noget nær umulig opgave for FC Barcelona at skaffe hverken den ene eller den anden.

Den catalanske storklub er nemlig hårdt ramt økonomisk af coronakrisen, og La Liga er parate til at gå ind og blokere enhver transfer, som Barcelona forsøger at lave. Det skriver Daily Mirror.

Under coronakrisen opererer både Barcelona og resten af La Liga-klubberne under en række strikse finansielle guidelines, og med årlige lønomkostninger på op mod £510 millioner er storklubben tvunget til at sælge spillere, før de må købe.

Samtidigt er der begrænsninger for, hvor mange penge Barcelona må investere i nye spillere. Samtidigt dikterer en regel også, at klubben skal betale et beløb tilsvarende transfersummen, klubben bruger på at signe en ny spiller, til den spanske regering.

Myndighederne sørger efterfølgende for at fordele pengene til mindre klubber, som har svært ved at holde sig oven vande økonomisk under krisen. Signer Barcelona altså hypotetisk Wijnaldum til £30 millioner, skal de i alt af med £60 millioner.

Jori Evers, der er La Ligas kommunikationsdirektør, forklarer situationen meget godt med disse citater:

- Vi har et finansielt system, som rækker ud over UEFAs Financial Fair Play. Barcelona er gået med til dette system som en reaktion på en lang periode, hvor de har haft svært ved at betale sine spilleres løn, fordi klubben gang på gang har brugt for mange penge. Ingen ønsker at vende tilbage til den situation.

Der er rygter om, at Jürgen Klopp skulle have overtalt Georginio Wijnaldum til at blive i Liverpool, så en transfer ville måske aldrig blive relevant alligevel. Uanset hvad kan FC Barcelona i hvert fald ikke banke på hos Liverpool, før catalanerne har held med at sælge en række af sine nuværende spillere.

Bliv opdateret på rygter, bekræftede transfers og meget mere på vores Instagram-profil her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED