Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2021 16:17
Helt skørt: David Beckham laver vanvittig Qatar-aftale

David Beckham har efter sigende indgået en lukrativ aftale med Qatar, hvor han skal være frontfigur for VM, turismen og kulturen i de næste mange år.


Om lidt over et år skal VM 2022 afvikles i Qatar.

Qatar vandt afstemningen over USA, og siden da har der været stor kritik af den beslutning, og hjemme i Danmark er der mange fodboldfans, der mener, at Danmark skal boykotte turneringen, selv om landsholdet på overbevisende vis har kvalificeret sig til slutrunden.

Det er især den massive kritik omkring immigranter, der er ansat under kummerlige forhold til at bygge stadions, og det er også blevet afsløret, at flere tusinde er døde under arbejdet.

Qatar bruger mange milliarder af kroner på at forbedre statens image, og det skal David Beckham bl.a. hjælpe dem med.

Ifølge Daily Mail har Manchester United-legenden underskrevet en ambassadøraftale med Qatar over de næste 10 år - og det vil blive offentliggjort i næste måned.

David Beckham skal være frontfigur for VM i 2022 samt statens turisme og kultur.

Aftalen er yderst lukrativ, da den vil indebringe ham £15 millioner om året over de næste 10 år - altså et samlet beløb på £150 millioner, der svarer til 1,3 milliarder kroner. 

Qatar har også været under heftig kritik grundet deres syn homoseksuelle, men David Beckham er angiveligt blevet lovet, at fans vil have tilladelse til at bære regnbueflag - som symbol for LGBTQ miljøet - på stadion.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE