AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2020 13:49
Hele frontkæden er til salg: Sådan kan Liverpool finansiere Mbappé

The Times skriver, at Liverpool lytter til lukrative tilbud på sin fronttrio.


Skulle undertegnede tage et kig i spåkuglen, lyder Real Madrid som den mest sandsynlige destination for Kylian Mbappé, når han en dag (måske næste sommer) forlader Paris Saint-Germain.

Ikke desto mindre er rygterne om Liverpool vedholdende. Senest skrev The Times i søndagens avis, at den franske superstjerne kunne se sig selv i både La Liga og Premier League, og han har flere gange omtalt netop Liverpool i rosende vendinger.

Mediet bekræfter dog ikke, hvorvidt Liverpool faktisk går og drømmer om at forsøge sit held og signe Mbappé, hvis chancen byder sig, men det er ikke umuligt, at The Reds kan skrabe pengene sammen til et bud.

Duncan Castles skriver i hvert fald for The Times, at Roberto Firmino, Sadio Mané og Mohamed Salah er nået en alder, hvor Liverpool i princippet er klar til at sælge en af dem, hvis klubben får et lukrativt tilbud.

Trioen fylder alle 29 i denne sæson og skal måske snart sælges, hvis Liverpool ønsker at få fuld valuta for pengene. Det er dog et stort plus for Liverpool, at spillernes værdi bliver holdt oppe ved, at de alle har kontrakt frem til 2023.

Derfor kan Liverpool stadig kræve en enorm sum for hver enkel af de tre offensivspillere, og på den måde kan man måske finansiere et bud på Kylian Mbappé helt eller halvt.

The Reds bliver i hvert fald hjulpet på vej af det faktum, at Mbappés kontrakt udløber i sommeren 2022, så med under ét år tilbage af sin kontrakt næste sommer risikerer Paris Saint-Germain at stå i en presset situation, når de skal forhandle franskmandens mulige salgspris.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED