Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2021 14:17
Held over West Ham: Stjerne-duo undgår forventet skadesperiode

West Ham-duoen Tomas Soucek og Jesse Lingard skal ikke bekymre sig om skadesfravær i de kommende uger.


I går kom det frem, at West Hams Declan Rice er ude i mindst en måned grundet en knæskade, og i går virkede ondt til at blive værre for The Hammers.

Godt nok vandt Europa-aspiranterne 3-2 ude mod Wolves, men samtidig måtte duoen Jesse Lingard og Tomas Soucek tilses med skader i løbet af anden halvleg.

Soucek havde, hvad der så ud til at være alvorlige problemer med sin ankel, mens Lingard følte noget i sin lyske.

Duoen blev ikke skiftet ud, men der var alligevel bekymrede miner i West Ham, eftersom det rygtedes, at spillerne ikke var kommet sig helt over deres respektive skader.

West Ham-mediet KUMB, der blandt var nogle af de første ude med nyheden om Rice-skadens omfang, erfarer dog nu, at West Ham-tilhængerne kan ånde lettet op, da både Lingard og Soucek allerede er i træning igen.

Til gengæld er der mindre godt nyt på Michail Antonio-fronten, hvor træner David Moyes har været ude og udtale, at angriberen ikke forventes at være tilgængelig i den nærmeste fremtid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED