AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 17:13
Hazards afløser skal findes: Chelsea får forespørgsel afvist af Valencia

Chelsea har undersøgt muligheden for at finde en erstatning for Eden Hazard, men the Blues ikke haft heldet med sig i første omgang hos Valencia.


I sidste uge blev det offentliggjort, at Eden Hazard skifter Chelsea ud med Real Madrid, og dermed står den engelske storklub umiddelbart noget svagere forud for næste sæson. Sandsynligvis må Chelsea se bort fra at forstærke truppen i sommerens transfervindue grundet en transferkarantæne.

Det afholder dog tilsyneladende ikke the Blues fra at undersøge markedet.

Ifølge det spanske medie, Plaza Deportiva, der følger Valencia rigtig tæt, har Chelsea via Jorge Mendes givet udtryk for, at klubben er klar til at betale næsten 520 millioner kroner for Goncalo Guedes. Den forespørgsel er dog blevet blankt afvist af den spanske klub.

Valencia har kontrakt med Goncalo Guedes frem til sommeren 2024, og portugiseren har en frikøbsklausul på enorme 2,2 milliarder kroner, så den spanske storklub er ikke presset til at sælge kantspilleren.

Den nuværende plan i Valencia er dog også som minimum at skulle beholde Goncalo Guedes i en sæson mere, hvor han er udset til at skulle udfylde en rolle som angriber, idet Rodrigo Moreno forventes at forlade klubben i sommerens transfervindue.

I øjeblikket råder Chelsea over Pedro, Willian, Christian Pulisic og den skadede Callum Hudson-Odoi til pladserne på de to kanter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED