AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2022 12:11
Hazard langer ud efter Tyskland: Jeg er her ikke for at formidle et politisk budskab

Eden Hazard er ude med riven efter det tyske landshold.


Da der skulle tages holdfoto inden kampstart mellem Tyskland og Japan onsdag eftermiddag, holdt de tyske spillere sig for munden som et symbol mod FIFA’s rigide regler til VM.

Efterfølgende smed tyskerne en 1-0-føring væk mod de undertippede japanere, og onsdag aften fik det så Eden Hazard til at kritisere det tyske landshold.

- Tysklands gestus? De havde præsteret bedre, hvis de ikke havde gjort det og forsøgt at vinde. Vi er her for at spille fodbold. Jeg er her ikke for at formidle et politisk budskab, sagde Hazard ifølge RMC Sport.

Belgieren gav udtryk for, at han ikke var komfortabel ved at snakke om emnet. Han fortalte også, at han droppede at spille med det omstridte anførerbind i regnbuefarver, da han ikke ønskede at starte kampen mod Canada med et gult kort.

Det belgiske landshold har indtil videre fået forbud af FIFA mod at benytte to trøjer. Den ene havde trykt ”love” på trøjen, mens den anden var for farverig til at benytte sig opvarmningstrøje.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE