AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 20:54
Hazard i kapløb mod tiden

Eden Hazard skal kæmpe for at blive klar til Chelseas næste kamp.


Eden Hazard sad over i Chelseas 1-2-sejr over Stoke i weekenden på grund af en skade, som også har tvunget ham til at melde afbud til det belgiske landshold, som møder Grækenland og Rusland i løbet af denne og næste uge. 

Chelsea spiller sin næste kamp om 12 dage mod Crystal Palace, og her er det usikkert, om Eden Hazard kommer til at spille en rolle. 

Kaveh Solkehol, der arbejder for Sky Sports, skriver på sin Twitter-profil, at Chelsea-stjernen vil være ude i 10-15 dage med sin lægskade. Det bliver derfor et kapløb mod tiden for belgieren at blive klar til kampen mod rivalerne fra London. 

Eden Hazard har været godt spillende for the Blues i denne sæson, hvor han er klubbens næsmest scorende spiller i ligaen med 11 mål. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED