Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2021 16:37
Hazard har floppet fælt: Nu har han kurs mod Premier League igen

Ifølge The Transfer Window Podcast kan Real Madrid meget vel stå i en situation til sommer, hvor Eden Hazard bliver tilbudt til Premier League-klubber.


Da Eden Hazard forlod Chelsea i sommeren 2019, blev han med rette betragtet som en af verdens bedste spillere, men det har bare ikke klikket for den belgiske playmaker, siden han kom til Real Madrid, og klubbens ledelse har efterhånden mistet tålmodigheden med den 30-årige stjernespiller.

Det erfarer Ian McGarry og Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast. Siden sit skifte, som kostede mindst £100 millioner, har Hazard været plaget af skader, men spillet har også haltet, når han har været spilleklar; Kun tre scoringer i 32 kampe er det blevet til, og han har slet ikke haft samme gennemslagskraft, som han havde for Chelsea.

Og derfor kan Hazard nu måske så småt være på vej tilbage til Chelsea - eller et andet engelsk storhold. For selvom Zinedine Zidane hidtil har forsvaret belgieren offentligt, så skulle både den franske manager og Real Madrid-præsident Florentino Perez have mistet tålmodigheden med ham.

Ideelt set ville Perez gerne bruge Hazard som en bonde i det spil, som gerne skulle føre Kylian Mbappé til Santiago Bernabeu, men er det ikke muligt at lokke Paris Saint-Germain med en byttehandel, ligner Premier League den mest oplagte mulighed for at sælge Hazard.

- Der er ingen tvivl om, at Hazard vil blive tilbud til engelske klubber, hvis Real Madrid beslutter sig for at sælge, men ikke kan bruge ham i en byttehandel. England er et af de få markeder, som ville have pengene til at hente en spiller som Hazard, siger Duncan Castles til The Transfer Window Podcast.

Journalisten kunne dog godt se Hazard ende med at vende tilbage til Premier League på en aftale, som minder meget om den, Gareth Bale vendte tilbage til Tottenham på; En lejeaftale med mulighed for forlængelse og/eller købsoption.

- Allerede inden coronapandemien så vi en tendens til, at det var blevet sværere at afsætte spillere, som var omkring de 30 år.  Barcelona og Manchester United har også haft lignende problemer, og man kunne sagtens se en situation, hvor Real Madrid ikke kan forvente bedre end at udleje Hazard til en engelsk klub, som så får en købsoption på ham, siger Castles.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED