AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 18:00
Hazard erkender: Jeg var bange for én Liverpool-spiller

Eden Hazard skal heldigvis ikke have flere hovedstødsdueller mod Virgil Van Dijk.


Det plejer at være Eden Hazard, som indgyder skræk i de fleste forsvarsspillere, men den tidligere Chelsea-stjerne er selv glad for at slippe for særligt én modstander; Nemlig Virgil Van Dijk.

Det fortæller den belgiske Real Madrid-spiller i et interview med Youtuberen Jay Shetty.

- Jeg er ikke bange for nogen rigtig, men skal jeg være fair, så har Premier League rigtig mange gode forsvarsspillere. Særligt Virgil Van Dijk denne sæson, hvor han var on fire. Derfor vandt han også PFA Player of the Year, fortæller Hazard.

Belgierens foretrukne position er på venstrekanten, men han måtte flere gange under Maurizio Sarri operere som angriber i mangel på bedre. Særligt på den position var han helt og aldeles overmatchet af hollænderen, erkender belgieren selv.

- Han er virkelig god, og han er virkelig stærk. Jeg kan huske, da vi mødte Liverpool ude, og jeg spillede som angriber. Jeg forsøgte at hoppe op mod ham i en duel, men blev skubbet væk og faldt. Jeg havde ingen chance, husker Hazard.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED