AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2020 14:41
Havertz efter debut: Premier League er meget hårdere

Kai Havertz har hurtigt bemærket, hvordan Premier League er hårdere end Bundesligaen.


Seks dages træning og 80 minutters spilletid i sin debut var alt, det krævede, før Kai Havertz kunne konkludere, at Premier League er en hård liga at spille i.

For mandagens sejr var den 21-årige tyskers første officielle optræden i Chelsea-trøjen. Det blev næppe nogen debut, han vil huske for evigt, men i glimt viste det tyske stortalent, hvorfor Chelsea har betalt op mod £72 millioner for ham.

Men det er næsten også fuldt forståeligt, nu hvor Havertz knap nok var vendt tilbage fra ferie, før han blev kastet for løverne mod Brighton.

- Det var en virkelig hård kamp, meget besværlig, for jeg havde en lang ferie og trænede kun fem eller seks dage med holdet, sagde Havertz ifølge London Evening Standard efter kampen.

- Premier League er meget hårdere end Bundesligaen. Det har jeg allerede set til træning og i denne kamp også. Men jeg er glad for at have spillet 80 minutter, og det fortsætter jeg forhåbentligt med i næste uge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED