AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2022 19:38
Havde omtalt anførerbind på - politifolk ville stoppe dansk journalist

Politifolk fra Qatar forsøgte at stoppe dansk journalist, der havde det omtalte anførerbind på.


En af dagens store historier omhandler et anførerbind.

I lang tid har der været meldinger om, at flere landsholdsanførere - heriblandt Harry Kane og simon Kjær - vil bære et OneLove-anførerbind, som skulle være en hyldest til LGBTQ+ samfundet. Det skyldes, at det i Qatar ikke er lovligt at være homoseksuel.

Men i dag har FIFA sat en stopper for det, hvor man informerede de forskellige nationer om, at landsholdsanførerne bl.a. vil få et gult kort, hvis de havde det på under kamp.

Nu har OneLove-anførerbindet også skabt problemer for den danske TV 2-journalist, Jon Pagh, der befinder sig i Qatar.

Ved aftenens udsendelse stod han klar til at rapportere efter kampen mellem Holland og Senegal, hvor han havde OneLove-anførerbindet på venstre arm. Men her fik han fortalt af qatarsk politi, at det ikke var lovligt at bære.

TV-billeder fra TV 2 viste, at Jon Pagh var i dialog med politifolkene, hvor én af personerne bl.a. satte en hånd foran kameraet. 

Men den danske journalist stod fast og gjorde det klart for dem, at han ville have det på uanset hvad - og så måtte de finde en løsning på det.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE