AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2020 12:00
'Havde ikke niveau til Leeds': Nu har Bielsa-darling sat storslået klub-rekord

Leeds-angriberen Patrick Bamford har modbevist et hav af kritikkere i indledningen af den indeværende Premier League-sæson.


Skepsisen var massiv omkring Leeds-angriberen Patrick Bamford forud for den indeværende sæson.

Englænderen scorede 16 mål i den forgangende Championship-sæson, hvilket ikke lod til at imponere mange eksperter ud fra, hvor mange muligheder, han var blevet tildelt.

Specielt kynismen var et område, som Bamford blev kritiseret meget for, da mange mente, at spilleren skulle bruge alt for mange chancer for at score - selv i The Championship.

Skepsisen har været til at føle på i hele medieverden, der har sat en spydig diskurs på dagsordenen, når der skulle kommenteres på noget omkring Bamford.

'Der var han heldig, ham Bamford'

Diskursen var heller ikke svær at antyde på de danske sendeflader.

Mod Liverpool i første spillerunde, var Bamford utrolig heldig med at blive foræret en scoring af Virgil van Dijk, der i stedet fik alt opmærksomheden for 'for en gangs skyld at lave en fejl'.

Mod Fulham blev Klichs ordinære aflevering til Bamford omtalt som 'fantastisk forarbejde', mens Bamfords perfekt timede løb, elegante førsteberøring og kyniske afslutning til 3-1 ikke kastede ros af sig.

Heller ikke englænderens fremragende assist til 4-1 scoringen virkede til at imponere den danske kommentator-boks, der i stedet havde travlt med at lovprise Helder Costas 'fantastiske' afslutning.

Rekord-indehaver

I dag måtte medier, eksperter og kommentatorer dog overgive sig.

Det på baggrund af Bamfords vigtige 1-0 scoring i det 88. minut på udebane imod Sheffield United, hvor også de danske kommentatorer måtte ty til ordbogen for at finde frem til nogle positivt ladede gloser at forbinde med Bamfords præstation.

Dette var samtidig tredje Premier League-kamp i træk, at Bamford scorede for Leeds, hvilket satte en ny klub-rekord.

Det er nemlig første gang i Leeds' historie, at en spiller har scoret i de første tre spillerunder i den bedste engelske række.

Hertil fortjener træner Marcelo Bielsa også en del af æren, da han trods sviende skepsis fra aviser, medier og TV-stationer har holdt fast i sin beslutning om at give Bamford en chance.

Den engelske angriber har blandt andet holdt rekordindkøbet Rodrigo ude af startopstillingen i to af de første tre spillerunder, hvilket indtil videre har vist sig at være den helt rigtige beslutning af Bielsa.

27-årige Patrick Bamford står noteret for tre mål og to assists i tre Premier League-optrædener i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE