AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:02:2023 18:56
Harry Redknapp giver sit bud: De vinder Premier League

Den tidligere Premier League-manager tror, at det bliver tæt.


Mikel Arteta og Arsenal har været i imponerende form i denne sæson.

Lørdag gik det dog galt for klubben fra det nordlige London, der måtte se sig besejret med 0-1 af Everton på Goodison Park.

I skrivende stund er Arsenal foran med fem point til de nærmeste udfordrere fra Manchester City.

LÆS OGSÅ: Den dyreste XI i Premier League

Få havde nok forventet, at Arsenal skulle have været så overbevisende, som det har været tilfældet indtil videre i denne sæson.

Harry Redknapp mener dog ikke, at klubben kan forsvare sin førsteplads sæsonen ud.

- Jeg synes, at Arsenal spiller forrygende fodbold. Den fodbold, de spiller og deres hold ser bare så velsammensat ud. To gode kantspillere i form af Saka og Martinelli, de er stærke på midtbanen.

- Jeg ved det ikke. Jeg har en fornemmelse af, at City vinder. Jeg tror, de kommer med en god slutspurt og så vil slå dem.

- Men det bliver tæt. Der skal noget til for at indhente Arsenal, men det eneste hold, man ikke vil have til at jagte sig er Manchester City. Hvis det var en anden klub, som jagtede dem, ville jeg sige "ja, fint", men de er så farlige, forudser Redknapp i Reece Mennies podcast.

Arsenal har chancen for at komme videre fra nederlaget mod Everton i næste weekend, hvor man møder Brentford.

I skrivende stund er Manchester City bagud med 0-1 til Tottenham.

LÆS OGSÅ: Harry Kane slår rekord


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE