AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2023 14:46
- Harry Kane er færdig i Tottenham

Harry Kane skal ud og finde en ny klub, mener Clark James og Jonatan Rying Larsen.


Erling Haaland har været et af de helt store samtaleemner i denne sæson - og med god grund.

36 mål er den norske angriber oppe på, men det er også en anden angriber, som har scoret mange mål denne sæson, men måske er gået under radaren.

Harry Kane har nettet 28 gange, og han er måske i gang med sin sidste sæson med Tottenham. I denne uges udgave af PL Showet blev Tottenham-angriberen vendt, og her tror man på et Tottenham-exit til sommer.

- Det hele er bare i negative fortegn i øjeblikket (for Tottenham), og Harry Kane er jo det store spørgsmålstegn denne sommer. Hvad skal der ske med ham? Jeg er 100 procent sikker på, at han er færdig i Tottenham, siger Clark James i PL Showet.

Og det samme tror Jonatan Rying Larsen.

- Jeg hælder også til det efterhånden, fordi han skal ikke spille for den klub. Han skal ud og spille Champions League-fodbold. 

- Og så skal vi også lige rose ham. Mål nummer 28 i denne sæson for en klub, som har været i frit fald. Sikket et mål. Han er virkelig en komplet spiller. Han kan linke up. Han kan selv. Han er en topspiller, lyder det fra Jonatan Rying Larsen.

Lyt til denne uges udgave af PL Showet her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE