AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2020 13:28
Hareide bekræfter: Jeg ved at Solskjær ville signe Eriksen

Den danske landstræner fortæller i et interview med Viasport, at Manchester United var blandt bejlerne til Christian Eriksen.


Christian Eriksen skulle have været en spiller, som var på Manchester Uniteds radar, men i sidste ende ville den danske playmaker hellere starte et nyt fodboldeventyr i Serie A og Inter.

Men adskillige Premier League-klubber var interesseret, og Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var iblandt. Det fortæller den danske landstræner Åge Hareide til Viasport.

- Der var engelske klubber, som var interesseret i Eriksen. Manchester United var én af dem. Jeg ved, at Ole Gunnar Solskjær var, fortæller Hareide.

Men i sidste ende var det Inter, der viste mest interesse for danskeren, og det var udslagsgivende, vurderer landstræneren.

- Der var snak om Real Madrid og Barcelona, men mest Real Madrid. Undervejs viste Conte og INter sin interesse, og de viste ægte interesse, og det var vigtigst, mener nordmanden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED