AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 09:43
Har sagt farvel til Barcelona: Nu skifter han til Manchester United

Manchester United har angiveligt sikret sig en af Barcelonas største talenter, som har taget afsked med den spanske klub.


I maj forlød det, at Manchester United havde overtalt Marc Jurado til at forlade Barcelona og skifte til den engelske storklub, og nu ser det ud til, at det er sandt.

For på sin Instagram-profil har den 16-årige forsvarsspiller sagt farvel til Barcelona, og ifølge Albert Rogé fra Diario Sport skifter han nu til Manchester United.

Marc Jurado, der spiller på højre back, har kontraktudløb hos Barcelona i dag, og derfor skal Manchester United ikke betale en decideret transfersum.

Derimod skal De Røde Djævle kompensere Barcelona for talentudviklingen af forsvarsspilleren, og ifølge Diario Sport løber det beløb op i omtrent 11 millioner kroner.

Jurado regnes som en af de mest talentfulde spillere i Barcelonas berømte akademi, La Masia, og den spanske storklub skulle være fortørnede over, at teenageren har valgt at forlade klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED