AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2023 15:38
Har ondt af Premier League-manager: "Jeg er nervøs"

Han ville ønske, at han aldrig havde taget imod jobbet.


Crystal Palace ansatte for nylig 75-årige Roy Hodgson som klubbens manager, efter at man havde fyret Patrick Vieira forinden.

The Eagles havde problemer under franske manager, og håbet er, at Hodgsons ekspertise vil hjælpe klubben til overlevelse.

Den tidligere Premier League-spiller Danny Murphy er af den overbevisning, at Hodgson ikke burde have taget imod jobbet.

LÆS OGSÅ: Uventet problem kan spænde ben for Bellingham-transfer

Hodgson formåede ikke at guide Watford mod overlevelse i den seneste sæson, da han blev hentet ind som brandslukker, og han ønsker ikke, at træneren går igennem en lignende oplevelse med Palace i denne sæson.

Dertil har han for meget respekt for den 75-årige manager.

- Crystal Palace har en bedre chance for at overleve under Roy Hodgson end under Patrick Vieira, men jeg er stadig nervøs på min tidligere managers vegne. Da jeg hørte, at han vendte tilbage til fodboldverdenen i en alder af 75, var min første reaktion, at jeg ville ønske, at han ikke havde gjort det. Jeg bekymrer mig for meget om ham og har for meget respekt til overs for ham til at ønske, at han går ind i sin anden nedrykningssæson i træk, efter at han ikke formåede at redde Watford, skriver Murphy i sin klumme i Daily Mail.

Hodgson er en af de mest rutinerede managers i Premier League, og fansene håber, at hans store ekspertise kan sikre dem redning.

LÆS OGSÅ: Storklub lurer på Aubameyang

LÆS OGSÅ: Tuchel vil hente Chelsea-duo


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE