Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 15:45
Har kontraktudløb i Bayern: Tottenham 'i dialog' med VM-vinder

Tottenham er i dialog med Bayern Münchens Jerome Boateng.


 
Bayern Münchens 32-årige stopper Jerome Boateng har kontraktudløb med klubben til sommer, og dermed lakker tyskeren mod enden af en 10 år lang periode med Bayern.
 
Den erfarne forsvarsspiller er dog ikke færdig i sporten, hvorfor han og sine repræsentanter for tiden arbejder på højtryk for at finde en aftale med en ny klub.
 
Her skulle José Mourinhos Tottenham være interesserede i VM-vinderen, da Mourinho ønsker at forstærke defensiven frem mod næste sæson.
 
Sky Sports erfarer hertil, at Spurs har indledt en dialog med Boateng-lejren omkring at få en aftale på plads mellem de to parter.
 
De tilføjer, at selvom der på nuværende tidspunkt ikke er nogen konkret aftale mellem Spurs og Boateng, så er der gensidig interesse fra begge parter.
 
Rutinerede Boateng har haft en god sæson i år, hvor han samlet har optrådt 32 gange for de regerende tyske mestre.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED