AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2018 16:20
Har ikke været udtaget siden 2016: Fabregas drømmer fortsat om VM

Cesc Fabregas drømmer om at være en del af den spanske VM-trup, selvom Chelsea-spilleren ikke har været en del af landsholdet siden EM 2016.


Cesc Fabregas fik debut på det spanske landshold tilbage i 2006, og siden da er det blevet til 110 landskampe for fædrelandet. 

Chelsea-spilleren har dog ikke været en del af landsholdet, siden Julen Lopetegui overtog landstrænerposten efter EM i 2016, men det betyder ikke, at han har opgivet drømmen om at komme med til sommerens VM-slutrunde i Rusland: 

- Jeg er ikke typen, der kaster håndklædet i ringen. Jeg har et lille håb om at komme med, selvom det bliver svært. Jeg har ikke været en del af holdet i lang tid, siger Fabregas til Goal.

- Det er dog ikke noget, jeg tænker så meget over. Lige nu fokuserer jeg på at præstere for Chelsea. Hvis jeg får en oprigning, så er det perfekt, men ellers vil jeg støtte holdet hjemmefra. 

Fabregas har i denne sæson spillet en større rolle for Chelsea, men den spanske midtbanespiller har ikke formået at levere det samme antal assists, som han plejer. Kun fire gange har den tidligere Arsenal- og FC Barcelona-spiller lagt op til et mål i Premier League, hvilket ikke just er imponerende. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED